Zoals we hem nog niet zagen: Mannsverk zweept Ajax-publiek op

Reacties

Er was donderdagavond reden voor een feestje bij Ajax, omdat de derde voorronde van de Europa League na het uitschakelen van FK Vojvodina een feit is. Dat had ook Sivert Mannsverk begrepen. De Noorse controleur nam na afloop de tijd om de meegereisde Ajax-supporters te vermaken op een manier die we nog niet eerder van hem zagen.

Zoals we hem nog niet zagen: Mannsverk zweept Ajax-publiek op
© Ziggo Sport
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tegenwoordig is het zo dat de kort ingevallen spelers en bankzitters na afloop nog wat loopjes moeten doen om ook aan hun fysieke arbeid te komen. Dat gold ook voor Mannsverk, die in Servië de volle negentig minuten op de bank bleef.

Zonder te generaliseren, is het zo dat de meeste Noren die we in de Eredivisie hebben zien spelen in beginsel wat gereserveerd kunnen zijn. Gezien het eerste jaar in Amsterdam zullen velen dat beeld ook van Mannsverk hebben, maar niets is minder waar. De middenvelder stopte zijn energie meer in het vermaken van de supporters dan in het voltooien van de loopjes. Dat deed hij op bijzondere wijze, zo concludeerden ook Noah Vale en Youri Mulder die op dat moment nog voor Ziggo Sport aan het werk waren.

Bekijk de beelden van Mannsverk in de video's hieronder:

Alles over FK Vojvodina - Ajax

Ajax heeft FK Vojvodina uitgeschakeld in de tweede voorronde van de Europa League. We blikken via verschillende manieren terug op deze Europese wedstrijd.

Analyticus Pieter Zwart zag Ajax pas laat op stoom komen.
Servische trots over de prestatie van FK Vojvodina.
Deze tactiek probeert Francesco Farioli erin te slijpen bij Ajax.
Welke rapportcijfers kregen de Ajacieden?

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.