Zoon van Roy Beerens tekent contract bij PSV

Reacties

De zoon van Roy Beerens heeft een contract getekend bij PSV. De 15-jarige Jaïro heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2027.

Zoon van Roy Beerens tekent contract bij PSV
© Pro Shots

Sinds 2018 speelt Jaïro Beerens voor de jeugdopleiding van PSV. Hoewel hij afgelopen jaar was ingedeeld bij PSV Onder-16, maakte hij al veel minuten voor de Onder-17 afgelopen seizoen. Jaïro is net als zijn vader buitenspeler en kan zowel op de linker- als op de rechterflank uit de voeten.

'Hij beschikt over een erg goede techniek en veel scorend vermogen, waardoor PSV hem nu voor drie jaar vastlegt', laat PSV weten via de clubwebsite. Beerens sluit volgend seizoen aan bij de Onder-17.

Daarmee treedt Jaïro in de voetsporen van zijn vader Roy Beerens, die in het verleden negen wedstrijden in het eerste van de Eindhovenaren speelden. Hij doorliep de jeugdopleiding bij PSV en brak daar door. Later speelde de inmiddels 36-jarige Beerens voor NEC, SC Heerenveen, AZ, Hertha BSC, Reading en Vitesse. Daarnaast is hij tweevoudig international van Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.