Het grote lichtpunt van Ajax: zeldzame serie lonkt voor Brobbey

ADVERTORIAL - De overwinning op FC Twente heeft weer voor wat vertrouwen gezorgd, het is aan Ajax om nu door te pakken. Excelsior is woensdagavond de volgende tegenstander in de Johan Cruijff Arena. Unibet pakt uit met een speciale Voetbal International Special, een weddenschap met een verhoogde odd die voor alle Unibet-spelers beschikbaar is.

Het grote lichtpunt van Ajax: zeldzame serie lonkt voor Brobbey
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 2
Excelsior
Excelsior

Bij de nieuwe Voetbal International Special zijn de schijnwerpers gericht op Brian Brobbey. Er wordt een verhoogde quotering van 4.25 aangeboden voor minstens twee goals van de Ajax-spits tegen Excelsior. Begint Brobbey niet in de basis, dan is de weddenschap ongeldig en krijg je de inzet teruggestort op je account.

Voetbal International Special

Wedstrijd: Ajax - Excelsior
Weddenschap: Brian Brobbey scoort minstens 2 keer
Odd: 4.25

Brobbey maakte op 14 april in de thuiswedstrijd tegen Twente zijn rentree en was met een doelpunt direct weer erg belangrijk. De gelijkmaker tegen de Tukkers was voor de 22-jarige aanvaller alweer zijn zeventiende Eredivisie-doelpunt van het seizoen. Ook was de treffer de volgende in een reeks in thuiswedstrijden. Brobbey heeft nu in zijn laatste vier Eredivisie-wedstrijden in de Johan Cruijff Arena telkens gescoord. Hij kan woensdagavond tegen Excelsior de jongste Ajacied sinds Kasper Dolberg in 2017 worden die in vijf thuiswedstrijden op rij in de competitie het net heeft gevonden.

Brobbey zal zijn kans ruiken tegen Excelsior, dat defensief flink wat problemen heeft gehad dit seizoen. Na speelronde 30 hadden alleen FC Volendam en hekkensluiter Vitesse meer treffers geïncasseerd dan de club uit Rotterdam, waar de teller al op 64 tegengoals staat. Excelsior won in de vorige speelronde wel overtuigend met 4-0 van concurrent Volendam en zette zo de stap naar de vijftiende plaats.

Andere verhoogde odds:

- Ajax meer dan 0,5 goals in de 1e helft & Ajax meer dan 1,5 goals in de 2e helft: 2.50
- Ajax maakt meer dan 2,5 doelpunten: 2.00
- Ajax wint en Kenneth Taylor schiet meer dan 0,5 keer op doel: 1.90

Uniboost (24+)
Unibet biedt bij de thuiswedstrijd van Ajax tegen Excelsior ook een fraaie welkomstactie aan. Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen daarbij gebruikmaken van een speciale quotering van liefst 50.00 voor een overwinning van Ajax. Dat terwijl de reguliere odd voor een zege van de thuisploeg ongeveer 1.29 is. De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro. Meespelen met die actie kan hier!

Geniet met extra spanning van het duel tussen Ajax en Excelsior door mee te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's