Spectaculaire maand Liverpool levert Klopp award op

Reacties

Jürgen Klopp is door de Premier League uitgeroepen tot Manager van de Maand. Het Liverpool van de Duitser bleef foutloos in september.

Spectaculaire maand Liverpool levert Klopp award op

Liverpool won in eigen huis van Leicester City (4-1), boekte een zege op bezoek bij Chelsea (1-2) en was op Anfield met 5-1 veel te sterk voor Hull City. Door de sterke reeks doken The Reds in het kielzog van koploper Manchester City, dat na zeven speelronden in de Premier League over een voorsprong van twee punten beschikt op nummer vier Liverpool.

Klopp wil niet met de eer gaan strijken, zo zegt hij in een reactie op de Premier League-site. 'Ik kwam het kantoor binnen en mijn collega-trainers zeiden: "Wij zijn manager van de maand!" Ik heb geen persoonlijke prijzen nodig, maar het is leuk om er weer een te krijgen. We zijn met Liverpool op de goede weg, maar er wachten nog veel zware wedstrijden.'

Speler van de Maand
Tottenham Hotspur-aanvaller Heung-Min Son is uitgeroepen tot de beste speler van de maand september. De Zuid-Koreaan, die vorige maand in de Premier League vier keer scoorde, is de eerste Aziaat die met de award aan de haal gaat.

Mooiste doelpunt
De Goal van de Maand kwam op naam van Liverpool-middenvelder Jordan Henderson. De afstandsknal in de kruising van de Engelsman in de uitwedstrijd tegen Chelsea werd verkozen tot het fraaiste doelpunt van de maand september.

Liverpool hervat de competitie maandag met een kraker. Aartsrivaal Manchester United komt dan op bezoek (aftrap 21.00 uur).

In de VI van deze week is een interview te lezen met Pepijn Lijnders, de Nederlandse assistent-trainer van Liverpool. Lees hier een voorproefje of klik hier voor het volledige verhaal op VI Premium.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.