591 dagen na zijn transfer kan Endrick gepresenteerd worden door Real Madrid

Reacties

Het Braziliaanse wonderkind Endrick is zondag achttien jaar oud geworden en mag zich nu echt speler van Real Madrid noemen. Aankomende zaterdag wordt de aanvaller gepresenteerd bij zijn nieuwe club.

591 dagen na zijn transfer kan Endrick gepresenteerd worden door Real Madrid

Real Madrid betaalt naar verluidt een totaalpakket van zeventig miljoen euro aan Palmeiras, de voormalig werkgever van Endrick. Die club communiceerde op 15 december 2022 al dat de tiener de stap naar Madrid zou gaan maken nadat hij achttien kaarsjes uit heeft mogen blazen. Dat heeft Endrick zondag mogen doen.

Eerder deze week communiceerde Real Madrid al het nodige over de aanstaande presentatie van Endrick. Die vindt plaats op zaterdag 27 juli om 12.00 uur in het Estadio Santiago Bernabéu. Of het evenement net zulke taferelen zal opleveren als dat bij de presentatie van Kylian Mbappé het geval was, is afwachten. Daar kwamen in totaal 85.000 uitzinnige fans op af.

Real Madrid heeft goede ervaringen met het inlijven van Braziliaanse talenten op jonge leeftijd. Dat deed de Koninklijke eerder al met Vinícius Júnior en Rodrygo, die ten tijden van hun overgang respectievelijk zestien en achttien jaar oud waren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Endrick
Meer over Endrick
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.