Ajax-killer wil graag blijven bij Olympique

Tyrone Mears beleefde een fijne week bij Olympique Marseille. De Jamaicaan moest tot afgelopen weekeinde vooral toekijken vanaf de bank, maar in de laatste twee duels groeide hij uit tot een van de opvallendste spelers.

Ajax-killer wil graag blijven bij Olympique

Zondag debuteerde Mears sterk in de competitie tijdens de 3-1 zege van Olympique bij Paris Saint-Germain. Woensdag tekende de verdediger voor de beslissende goal in het UEFA Cup-treffen met Ajax. In verlenging kopte hij de 2-2 tegen de touwen, waardoor de Franse club zich kwalificeerde voor de kwartfinale van het UEFA Cup-toernooi.

Olympique huurt Mears sinds januari tot het einde van het seizoen van Derby County. De 26-jarige verdediger kwam pas drie keer in actie voor de Fransen, maar wil graag langer blijven en hoopt dan ook dat l'OM gebruik maakt van de koopoptie die in het huurcontract is opgenomen.

'Ik heb heel lang geduldig moeten zijn, maar de laatste twee wedstrijden ging het geweldig met mij', vertelde Mears aan Sky Sports. 'Het gaf een fantastisch gevoel de beslissende treffer te maken tegen Ajax en de ploeg naar de volgende ronde te helpen.'

'Het deed heel wat wenkbrauwen fronsen toen ik naar Marseille ging, maar de Franse stijl van voetballen past bij me. Ik ben hier gelukkig, de club is goed voor me, de fans zijn fantastisch en coach Erik Gerets maakt van mij een betere speler. Ik wil daarom graag in Marseille blijven.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen