Alles gaat mis voor Ten Hag: discutabele rode kaart, blessure Mainoo

Reacties

Erik ten Hag heeft een volgende keiharde tik moeten incasseren bij Manchester United. Aanvoerder Bruno Fernandes werd nog voor rust met een directe rode kaart van het veld gestuurd tegen Tottenham Hotspur en dat was een discutabel besluit.

Alles gaat mis voor Ten Hag: discutabele rode kaart, blessure Mainoo
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 3
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

De Portugees wilde een tackle inzetten, gleed weg en raakte James Maddison op zijn scheenbeen. Het zag er weliswaar enigszins ongelukkig uit voor Fernandes, maar hard en gemeen leek de tackle geenszins. Arbiter Chris Kavanagh trok echter rood en de VAR kwam niet op de lijn om het besluit te corrigeren.

Dus moest Fernandes het veld verlaten en dat was zeker niet het enige probleem bij Manchester United, dat in de eerste helft af en toe werd overlopen en al vroeg op achterstand was gekomen. Middenvelder Kobbie Mainoo moest zich tegelijk met de rode kaart met een blessure laten wisselen bij The Red Devils: vervanger Mason Mount ging een minuut later op de bon met geel.

Zodoende wordt het een heel zwaar karwei voor de mannen van Ten Hag in eigen huis tegen Tottenham Hotspur. Volg in VI Live het duel op de voet:

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer Bruno Fernandes
Meer over Bruno Fernandes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.