Almere City vergroot Franse enclave met vleugelspits van failliet Bordeaux

Reacties

Almere City FC heeft opnieuw een aanvaller uit Frankrijk aangetrokken. Logan Delaurier-Chaubet komt transfervrij over van Girondins Bordeaux, dat onlangs failliet ging.

Almere City vergroot Franse enclave met vleugelspits van failliet Bordeaux
© Pro Shots

Door het faillissement van de roemruchte club uit Frankrijk, die in 2009 nog landskampioen werd, kon Delaurier-Chaubet transfervrij vertrekken uit Bordeaux. Almere City sloeg toe en legde de 22-jarige vleugelspits vast. Na Feliz Mattoir en Thomas Robinet is hij al de derde aanvaller met een Frans paspoort in de selectie van Almere, dat eerder deze zomer ook de Belgische spits Baptiste Guillaume oppikte in Frankrijk (bij Guingamp).

Delaurier-Chaubet kwam afgelopen seizoen op huurbasis voor QuΓ©villy tot vier goals en zes assists in de Ligue 2. Technisch manager Johan Hansma denkt dat Almere City veel plezier aan hem gaat beleven. 'Logan is een linksbenige buitenspeler, die zowel aan de buitenkant als binnenkant kan spelen en goed gevoel heeft om ook tussen de linies te spelen. Hij is een creatieve speler en heeft daarnaast ook een goede voorzet en trap.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Almere City FC
Meer over Almere City FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.