Arsenal-talent beleeft dag van zijn leven: tien goals tegen Liverpool

Reacties

Chido Obi-Martin is een naam om te onthouden, zo is deze zaterdag wel duidelijk geworden. De vijftienjarige aanvaller heeft liefst tien keer gescoord in de wedstrijd van Arsenal Onder-16 tegen Liverpool Onder-16.

Arsenal-talent beleeft dag van zijn leven: tien goals tegen Liverpool
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Obi-Martin is afkomstig uit Denemarken en heeft Nigeriaanse roots. Hij zou uiteindelijk ook voor Engeland kunnen kiezen. Sterker, het talent van Arsenal speelde dit jaar jeugdinterlands voor zowel Engeland als Denemarken. Bij Arsenal komt hij al regelmatig in actie voor de Onder-18, maar zaterdag speelde hij nog mee met de Onder-16.

Dat hebben de talenten van Liverpool Onder-16 geweten. Er stond geen maat op Obi-Martin, die met tien goals de absolute hoofdrol vertolkte in het duel dat door The Gunners met 14-3 werd gewonnen. Obi-Martin mag hopen op een snel debuut in het eerste elftal. Manager Mikel Arteta is niet terughoudend met het geven van kansen aan de jeugd. Ethan Nwaneri debuteerde vorig jaar op vijftienjarige leeftijd in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.