AS Roma in gesprek met Villarreal over huren Danjuma

Reacties

Arnaut Danjuma heeft in dit prille seizoen al twee keer gescoord voor Villarreal in La Liga, maar de kans dat hij het seizoen afmaakt bij de Spaanse subtopper is niet groot. AS Roma maakt werk van het overnemen van de 27-jarige Nederlander.

AS Roma in gesprek met Villarreal over huren Danjuma
© Pro Shots

Danjuma heeft bij Villarreal nog een contract tot medio 2026. De club is bereid mee te werken aan een verhuurperiode, met het idee dat de aanvaller zich laat zien in een Europese topcompetitie op weg naar een transfer volgende zomer. Een vertrek zorgt niet voor paniek bij Villarreal door het aantrekken van Ayoze Pérez en Thierry Barry eerder deze zomer. In de eerste drie speelrondes mocht Danjuma wel drie keer starten van trainer Marcelino.

Dat AS Roma in deze fase van de transferperiode aanklopt voor Danjuma, heeft te maken met de op handen zijnde transfer van Tammy Abraham naar AC Milan. Het vertrek van de Engelse spits geeft de Romeinen ruimte om een linksbuiten te halen, de positie waarvoor Danjuma nadrukkelijk in beeld is. Routinier Stephan El Shaarawy is momenteel de enige echte linksbuiten in de selectie van Roma. In de eerste competitiewedstrijd tegen Cagliari speelde linkervleugelverdediger Nicola Zalewski op die plek.

Lille aast ook nog op de aanvaller die op huurbasis in te lijven is. De Fransen hopen zich woensdagavond te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League, wat ook van invloed is op wat de club nog gaat doen op de transfermarkt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer Danjuma
Meer over Danjuma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.