Atteveld blijft Haagse gemoederen bezighouden

Er is nog lang geen eind aan de soap die zich afspeelt bij ADO Den Haag. Een van de hoofdrolspelers is opnieuw de op een zijspoor gezette trainer Raymond Atteveld (foto).

Atteveld blijft Haagse gemoederen bezighouden

Het Algemeen Dagblad meldt dat Atteveld zich momenteel bezighoudt met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. Opmerkelijk, aangezien het merendeel van de selectie onlangs aangaf absoluut niet meer te willen samenwerken met de trainer.

Vijf voetballers (Danny Buijs, Lex Immers, Ahmed Ammi, Timothy Derijck en Ricky van den Bergh) die er openlijk voor uitkwamen genoeg te hebben van Atteveld, beschikken over een doorlopende verbintenis. Atteveld heeft zelf nog een contract tot 2011.

Atteveld baarde al eerder opzien door de wedstrijd tegen Ajax te bezichtigen vanuit de skybox van ADO-topman Mark van der Kallen. Het treffen met de Amsterdammers was de eerste wedstrijd na het vertrek van Atteveld.

ADO Den Haag speelt zondag de uitwedstrijd bij FC Utrecht. De Residentieclub staat er niet rooskleurig voor in de Eredivisie. De huidige zestiende plaats zou deelname aan de play-offs betekenen. ADO heeft slechts één punt minder dan nummer vijftien Sparta.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen