Australisch kampioen keert na twee jaar weer terug bij RKC

Reacties

Richard van der Venne is vanaf volgend seizoen weer met RKC Waalwijk te bewonderen in de Eredivisie. De 32-jarige aanvaller keert na twee buitenlandse avonturen weer terug bij de club waar hij al tweeënhalf jaar onder contract stond.

Australisch kampioen keert na twee jaar weer terug bij RKC

Van der Venne vertrok in de zomer van 2022 naar Australië. Daar ging hij aan de slag bij Melbourne City, waarmee hij in zijn eerste jaar gelijk kampioen werd. Toch vertrok de aanvallende middenvelder al snel naar het Zwitserse Sankt Gallen, waar hij een jaar later weer transfervrij afscheid van neemt.

Van der Venne zat zonder club en RKC pikt hem nu op. De Nederlander tekent een contract tot en met de zomer van 2026 in Waalwijk. 'Ik kijk er enorm naar uit de club te helpen aan nieuwe sportieve hoogtepunten', aldus Van der Venne op de clubwebsite van RKC.

Van der Venne is alweer de zesde aanwinst van het nieuwe seizoen voor RKC. Eerder werden Roshon van Eijma (TOP Oss), Yanick van Osch (SC Cambuur), Tim van de Loo (Telstar), Daounda Weidmann (Torino) en Juan Familia-Castillo (zonder club) al opgepikt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer R. van der Venne
Meer over R. van der Venne
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.