Barcelona-trainer Flick: 'Heb een sterk gevoel dat hij bij ons blijft'

Reacties

Barcelona won ondanks de absentie van Ilkay Gündogan van Valencia zaterdagavond (1-2). De afwezigheid van de Duitser had volgens Hansi Flick niets te maken met transferperikelen. De oefenmeester heeft een sterk vermoeden dat de middenvelder ook dit seizoen gewoon in Catalonië te zien zal zijn.

Barcelona-trainer Flick: 'Heb een sterk gevoel dat hij bij ons blijft'
© Pro Shots
Valencia
Valencia
1 - 2
Barcelona
Barcelona

Liefst acht van de elf spelers waar Barcelona het veld mee in ging, kwamen uit de eigen jeugdopleiding. Fermín Lopez is nog altijd aan het genieten van zijn vakantie na de succesvolle Olympische Spelen en doordat de overige eerste elftal-spelers blessures hebben. Frenkie de Jong, Gavi en ook Gündogan moesten verstek laten gaan. Voor laatstgenoemde betekende zijn afwezigheid in ieder geval niet dat hij een transfer gaat maken.

'Afgelopen maandag had hij wat problemen met een snee. Daarom hadden we de beslissing genomen om hem thuis te laten', begon Flick op de persconferentie over een probleem bij Gündogan, wijzend naar zijn rechteroog. De Duitser ging vervolgens in op de toekomst van zijn landgenoot. 'Ik heb met hem gesproken om te kijken hoe hij zich voelt. Ik ken hem goed en waardeer hem voor wie hij is en heb een sterk het gevoel dat hij blijft.'

Gündogan kwam nog wel met Barcelona in actie in de voorbereiding. De 33-jarige middenvelder speelde mee tegen Real Madrid, AC Milan en AS Monaco. Volgens Spaanse media zou de Duitse international open staan voor een vertrek.  

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer İ. Gündoğan
Meer over İ. Gündoğan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.