Debutant Bassey ziet Chelsea Premier League Summer Series winnen

Reacties

Calvin Bassey heeft niet lang hoeven wachten op zijn debuut voor Fulham. De voormalig Ajacied maakte zondag zijn eerste minuten in het shirt van The Cottagers, die Chelsea er in de Verenigde Staten met de Premier League Summer Series Trophy vandoor zagen gaan (2-0).

Debutant Bassey ziet Chelsea Premier League Summer Series winnen
© Screenshot Viaplay

Bassey zette vrijdag zijn handtekening onder een contract bij Fulham. De nummer tien van de Premier League nam de Nigeriaans international voor 22,5 miljoen euro over van Ajax en zette hem meteen in het vliegtuig naar de Verenigde Staten. In Maryland speelde Fulham zondag tegen Chelsea in het kader van de Premier League Summer Series.

The Blues waren voor rust de betere partij en namen door doelpunten van Thiago Silva (kopbal uit een corner) en Christopher Nkunku (intikker) afstand van de stadgenoot. Halverwege voerden beide ploegen de nodige wissels door. Bij Fulham, waar Kenny Tete in de basis stond, maakte Bassey zijn entree als linker centrale verdediger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Maatsen
Aan de andere zijde maakte een andere Nederlander zijn opwachting. Ian Maatsen, die eerder deze week nog complimenten kreeg van manager Mauricio Pochettino, mocht invallen. Uiteindelijk zou Chelsea de voorsprong niet meer uit handen geven. Dat betekent dat The Blues de Premier League Summer Series Trophy mee naar Londen nemen.

In de competitie met zes Premier League-clubs eindigde Aston Villa als tweede. The Villans beschikken over een beter doelsaldo dan nummer drie Newcastle United. Brighton & Hove Albion finishte als vierde, Fulham als vijfde en Brentford als zesde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.