'Berbatov stoorzender in kleedkamer Tottenham'

Dimitar Berbatov moest zaterdag lijdzaam toezien hoe Tottenham Hotspur op eigen veld met 2-1 verloor van Sunderland. De Bulgaar was buiten de selectie gelaten door coach Juande Ramos.

De spits lonkt openlijk naar een transfer naar Manchester United en is volgens zijn Spaanse trainer daarom ongeschikt op het moment.

'Ik heb hem gepasseerd omdat hij niet voldoende gefocust is. Ik denk dat hij geen goede invloed heeft in de kleedkamer en op de teamspirit', legde Ramos uit.

Dat Berbatov zijn beste aanvaller is, doet daar niets aan af. 'Het maakt niet uit hoe goed iemand is. Als je je hoofd er niet bij hebt, speel je ook niet goed. Voor mij telt alleen de beste ploeg om een overwinning mee te behalen.'

Of Berbatov langer wordt verbannen, wilde Ramos nog niet zeggen. 'Ik zal zondag met hem praten. Hij is onze speler en we zullen op de training met hem aan de slag gaan.'

Berbatov staat al de hele zomer in de belangstelling van grote clubs. Naast Manchester United zou ook Barcelona hem er graag bij willen hebben.

De geïnteresseerde clubs zijn nog niet bereid gebleken het bedrag op te hoesten dat The Spurs willen ontvangen voor de 27-jarige aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen