Capoue jaagt droom na en duikt op bij Spaanse basketbalclub

Reacties

Étienne Capoue maakt een opmerkelijke move. De 36-jarige Fransman verruilt niet van club, maar van sport. Hij gaat aan de slag in het basketbal.

Capoue jaagt droom na en duikt op bij Spaanse basketbalclub
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Capoue was transfervrij nadat zijn contract bij Villarreal afgelopen zomer ten einde liep. In plaats van een nieuwe werkgever in de voetballerij tekent de zevenvoudig Frans international een contract bij een Spaanse basketbalclub uit de derde divisie.

De voormalige middenvelder van Villarreal, Watford, Tottenham Hotspur en Toulouse heeft zelfs al zijn eerste wedstrijd gespeeld voor Giticsa Jovens L'Eliana. De eerste beelden van Capoue als basketballer gaan al over het internet. De 1,89 meter lange Capoue droomt van een toekomst in de NBA. 'Ik was fan van Michael Jordan en Allen Iverson', verklaar hij eerder bij Relevo. 'Ik kende alle basketballers en wist niets van voetbal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.