Colombia verrast: spelers moeten wachten op Shakira in Copa América-finale

Reacties

Nestor Lorenzo heeft zijn verbazing uitgesproken over het besluit om de rust van de Copa América-finale op te rekken. De bondscoach van Colombia kreeg daags voor de wedstrijd tegen Argentinië te horen dat Shakira dan optreedt.

Colombia verrast: spelers moeten wachten op Shakira in Copa América-finale
Argentinië
Argentinië
nv
1 - 0
Colombia
Colombia
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Terwijl zijn spelers in de kleedkamer zitten, zal op de achtergrond Waka WakaHips Don't Lie of een ander nummer van de Colombiaanse zangeres door het Hard Rock Stadium in Miami schallen. Daar heeft Lorenzo geen probleem mee. 'Over de show: ik hoop dat iedereen er van geniet, Shakira is een geweldige artiest', zei Lorenzo over de ex-vriendin van Gerard Piqué op een persconferentie in aanloop naar de finale.

Waar hij minder blij mee is, is dat de organisatie heeft besloten dat de spelers vijf minuten langer binnen moeten blijven door het optreden van Shakira. 'Daar kwam ik vandaag achter', zei Lorenzo. 'Ik vind dat het gewoon zoals in elke andere wedstrijd zou moeten zijn: vijftien minuten, zoals de regels hebben bepaald.'

Die regels worden normaal gesproken strikt nageleefd, vertelde de bondscoach. 'Wanneer wij na zestien minuten naar buiten komen, krijgen we een boete. Nu is er een show en moeten we na twintig op vijfentwintig minuten naar buiten. Dat kan impact hebben op de spelers; ze kunnen afkoelen, het zijn kostbare minuten van herstel in de kleedkamer.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Copa América
Meer over Copa América
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.