Ctrl-C + Ctrl-V: deze identieke vrije trappen gaan de wereld over

Reacties

De Indian Super League haalt normaal gesproken niet de rubrieken van Voetbal International, maar voor JΓ©rΓ©my Manzorro maken we graag een uitzondering. De speler van Jamshedpur baarde donderdag opzien door twee vrije trappen vanaf een identieke positie in het doel te jagen.

Ctrl-C + Ctrl-V: deze identieke vrije trappen gaan de wereld over
© Sports 18
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Jamshedpur ging op bezoek bij Punjab en boekte een afgetekende overwinning. De gasten hadden het beste voor het laatst bewaard, want Manzorro drukte op geweldige wijze zijn stempel op het duel. In een tijdsbestek van drie minuten schoot de 32-jarige Fransman twee keer een vrije trap van grote afstand binnen.

De eerste vloog strak in de kruising, de tweede sloeg via de onderkant van de lat binnen. Ravi Kumar, de arme doelman van Punjab, stond erbij en keek ernaar. Met zijn twee doelpunten bepaalde Manzorro de eindstand op 0-4.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.