De Ligt en multifunctionele Mazraoui meteen inzetbaar bij Manchester United

Reacties

Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt kunnen meteen minuten gaan maken namens Manchester United tegen Fulham: de seizoensopener van de Premier League. Na enkele dagen wennen bij de club staat het kersverse aangetrokken duo dus mogelijk al voor hun debuut bij The Mancunians.

De Ligt en multifunctionele Mazraoui meteen inzetbaar bij Manchester United
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
1 - 0
Fulham
Fulham

De Ligt en Mazraoui werden maandagavond kort na elkaar gepresenteerd bij Manchester United. De voormalig spelers van Bayern München hebben zich al op het trainingsveld van de club laten zien en gaan dat mogelijk nu ook op Old Trafford doen. Zowel De Ligt als Mazraoui zit bij de selectie, zo vertelde Erik ten Hag zojuist op de persconferentie.

Of De Ligt en Mazraoui allebei in de basis gaan starten, is afwachten. Rechts in het centrum kunnen Leny Yoro, Jonny Evans en Harry Maguire uit de voeten. Yoro is echter geblesseerd en over Evans en Maguire bestaan in algemene zin wat twijfels. Maguire zit overigens wel bij de selectie.

Ten Hag ziet in Mazraoui een links- en rechtsback, zo vertelde hij. Dat komt goed uit, want United zit niet heel ruim in de backs. Lisandro Martínez werd afgelopen zondag als linksback gebruikt tegen Manchester City en aan de andere kant stond Diogo Dalot. Facundo Pellistri viel op zijn beurt in als back. De kans dat Martínez naar het centrum schuift en dat Mazraoui zijn plaats in gaat nemen, is dan ook aanwezig. Het duel tussen Manchester United en Fulham begint om 21.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer N. Mazraoui
Meer over N. Mazraoui
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.