De Specials van TOTO voor Nederland - Turkije: Gakpo, Memphis en meer

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal speelt zaterdagavond een van zijn belangrijkste interlands in jaren. In Berlijn kan ten koste van Turkije de stap naar de halve finale van het EK worden gezet. TOTO pakt uit met een handvol Specials en meer!

De Specials van TOTO voor Nederland - Turkije: Gakpo, Memphis en meer
Nederland
Nederland
2 - 1
Turkije
Turkije

In de groepsfase was het spel van het Nederlands elftal zeker niet altijd denderend. In de achtste finale tegen Roemenië bloeide Oranje dinsdag echter op. Er werd overtuigend gewonnen, met Cody Gakpo als een van de grote uitblinkers. De linksbuiten opende in de twintigste minuut op kenmerkende wijze de score met een knal na een actie vanaf links. Bij de 0-2 van Donyell Malen toonde de Oranje-ster als aangever nog eens zijn klasse.

Bij de nieuwe Lekker Man zijn de schijnwerpers gericht op Gakpo. Er wordt een verhoogde quotering van liefst 2.00 aangeboden voor 1 of meer schoten op doel van de 25-jarige aanvaller. De oorspronkelijke notering bij die weddenschap was 1.31. Het gaat dus om een flinke verhoging. Gakpo kwam in al zijn optredens op dit EK tot nu toe tot minstens één schot op doel. Tegen Roemenië waren dat er zelfs drie.

TOTO biedt ook vier fraaie Goalgetter Boosts aan, waarbij onder meer wordt ingespeeld op de kopkracht van Virgil van Dijk en zijn mogelijke rol als stormram. Er wordt een quotering van 3.25 aangeboden voor Van Dijk, 1 of meer schoten op doel. Ook interessant is de notering van 2.25 voor 1 of meer schoten op doel van Xavi Simons van buiten het strafschopgebied. De aanvallende middenvelder speelde tegen Roemenië sterk als nummer 10. Ronald Koeman noemde Simons zelfs 'absoluut de allerbeste' toen hij de optredens van zijn spelers tegen Roemenië besprak.

Goalgetter Boosts bij Nederland - Turkije

- Memphis Depay scoort of geeft een assist: 2.00
- Cody Gakpo, 1 of meer schoten op doel in beide helften: 4.00
- Xavi Simons, 1 of meer schoten op doel van buiten de 16 meter: 2.25
- Virgil van Dijk, 1 of meer schoten op doel: 3.25

Het aftellen tot de start van de kwartfinale in Berlijn is in volle gang. Hoe worden de kansen van Nederland eigenlijk ingeschat? De quoteringen van TOTO geven daar een beeld van. Met een quotering van 1.62 voor winst in de reguliere speeltijd is Oranje duidelijk de favoriet. Ter vergelijking: inzetten op een zege van Turkije in de reguliere speeltijd kan 6.00 keer de inleg oplevering. De notering voor Nederland gaat naar de volgende ronde, waarbij winst na verlenging of strafschoppen dus ook voldoende is, is 1.28.

Welkomstactie (24+)
TOTO biedt bij deze kwartfinale natuurlijk ook een mooie welkomstactie aan voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij die actie ontvang je voor 50 euro aan Free Bets na een eerste inzet van minstens 10 euro. Bij die eerste weddenschap moet de quotering wel minstens 1.50 zijn. Zodra de wedstrijd waar je op ingezet hebt is afgelopen en de uitslag verwerkt is, ontvang je van TOTO voor 50 euro aan Free Bets. Het zijn er vijf met een waarde van 10 euro per stuk.

Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en geniet met extra spanning van de kwartfinale Nederland - Turkije door mee te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's