Diego Tristán vergroot problemen Deportivo

Diego Tristán moet vier weken geblesseerd toekijken. De aanvaller van Deportivo la Coruña liep zaterdag tijdens de 2-0 overwinning bij Villarreal geblesseerd het veld af.

In de eerste helft had Tristán nog zijn derde competitiegoal gemaakt (0-1), maar na rust was het rap gedaan met de wispelturige spits, die in de 52ste minuut werd gewisseld. De 28-jarige Spanjaard blijkt een spier in zijn linker bovenbeen te hebben gescheurd.

Voor coach Javier Irureta komt de blessure van zijn aanvaller ongelegen, want naast Tristán kampt ook Walter Pandiani met een blessure. De Uruguayaan heeft een pijnlijke rug. Tevens is het meespelen van verdedigers Joan Capdevilla en Jorge Andrade en Víctor in het Champions Leagueduel met Olympiakos Piraeus onzeker.