Dit zijn de zeven mogelijke Europese tegenstanders van Go Ahead Eagles

Reacties

Go Ahead Eagles weet vanmiddag (14.00 uur) wie de tegenstander wordt in de tweede voorronde van de Conference League. De Deventenaren hebben zeven potentiële opponenten richting de loting.

Dit zijn de zeven mogelijke Europese tegenstanders van Go Ahead Eagles

Er vond woensdagochtend een soort massaloting plaats voor de Conference League en nu is bekend geworden dat Go Ahead Eagles in 'Groep 1' is opgenomen. Dat houdt in dat er zeven 'unseeded' clubs overblijven aan wie de Deventenaren gekoppeld kunnen worden.

SK Brann (Noorwegen), BK Häcken (Zweden), de winnaar van de duels tussen FCB Magpies (Gibraltar) - Derry City (Ierland), de winnaar van de duels tussen Valur (IJsland) - KF Vllaznia (Albanië) en Cliftonville (Noord-Ierland) zijn de mogelijke tegenstanders voor Go Ahead Eagles.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De duels in de tweede voorronde van de Conference League worden gespeeld op 25 juli en 1 augustus. De wedstrijden in de derde voorrondes zijn op 8 en 15 augustus, de play-offs worden afgewerkt op 22 en 29 augustus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.