Guardiola krijgt nieuwe baan aangeboden tijdens bezoek aan Wimbledon

Reacties

Terwijl de nodige spelers van Manchester City nog uitkomen op het EK, was Pep Guardiola zaterdag bij de tenniswedstrijd tussen Alexander Zverev en Cameron Norrie op Wimbledon. Daar werd de manager van Manchester City in de schijnwerpers gezet door Zverev.

Guardiola krijgt nieuwe baan aangeboden tijdens bezoek aan Wimbledon
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Duitse tennisser was in de derde ronde van het prestigieuze Britse tennistoernooi te sterk voor de Brit Norrie en nam na zijn zege het woord voor het publiek in Londen. Zverev richtte zich daarbij nadrukkelijk tot Guardiola, wiens aanwezigheid niet onopgemerkt bleef.

'Het is een enorme eer om hier op het centre court te mogen spelen, zeker als in de Royal Box geweldige gasten zitten. Pep Guardiola is een voetballegende. Toen ik hem zag, was ik gedurende een paar games toch een beetje zenuwachtig', aldus Zverev al lachend.

'Heel erg bedankt voor je komst, het is een groot voorrecht om hier te spelen. Trouwens, Bayern München kan nog wel een goede coach gebruiken', vertelde de prominente Bayern-fan, waarna Guardiola breeduit lachte. 'En als je het voetbal beu bent, dan mag je mij altijd coachen op de tennisbaan', besloot de Duitser.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.