Dramatische avond AJ Auxerre in Moskou

CSKA Moskou kan zich opmaken voor de halve finale van de UEFA Cup. Voor AJ Auxerre is er weinig hoop meer na de kansloze nederlaag (4-0).

In de eerste helft hield Auxerre de schade nog beperkt tot een gelukkige treffer van de Nigeriaan Chidi Odiah, die zijn schot via Lionel Mathis achter doelman Fabian Cool zag verdwijnen. Maar na rust legde CSKA Moskou de Franse ploeg genadeloos op de pijnbank.

Vagner Love had daar een belangrijke aandeel in. De Braziliaan was met een schwalbe belangrijk bij de 2-0: Sergei Ignasjevitsj benutte de strafschop. En Vagner Love tikte zelf de 3-0 binnen na voorbereidend werk van Yuri Zhirkov.

Rolan Goesev maakte een klein kwartier voor het einde het Russische feest compleet. Koud in het veld maakte de aanvaller bij zijn eerste balcontact de vierde CSKA-treffer, opnieuw na een assist van Zhirkov, een zeer fraaie.

De dramatische avond voor AJ Auxerre werd nog eens onderstreept door de rode kaart voor Mignot. De verdediger botvierde ten koste van zijn tweede gele kaart zijn frustraties op uitblinker Zhirkov.