'Duitsland ziet controleur afhaken voor EK-opener, hele toernooi op de tocht'

Reacties

Duitsland moet het in ieder geval tijdens de EK-opener tegen Schotland stellen zonder Aleksandar Pavlovic, zo melden verschillende Duitse media. Het is zelfs niet uitgesloten dat de middenvelder van Bayern München helemaal niet in actie komt tijdens het toernooi.

'Duitsland ziet controleur afhaken voor EK-opener, hele toernooi op de tocht'
© Pro Shots
Duitsland
Duitsland
5 - 1
Schotland
Schotland

Pavlovic was tijdens de gehele EK-voorbereiding onderdeel van de selectie van Duitsland. In het oefenduel met Oekraïne viel de twintigjarige controleur nog twintig minuten in als debutant, maar tegen Griekenland bleef hij de volle negentig minuten op de bank. Volgens Sportbild heeft Pavlovic een amandelontsteking opgelopen, die hem sowieso vrijdag tegen Schotland langs de kant houdt.

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.

De medische Duitse staf zou wat huiverig zijn wat betreft Pavlovic. Er wordt nu op dagelijkse basis gekeken of de middenvelder genoeg hersteltekenen laat zien. Is dit niet het geval, dan kan het zo zijn dat bondscoach Julian Nagelsmann een ander oproept.

Nagelsmann heeft nog tot en met vrijdag de tijd om een beslissing te nemen over Pavlovic. Mocht de bondscoach willen muteren, dan moet er een officiële medische verklaring worden afgegeven voordat de wedstrijd tussen Duitsland en Schotland begonnen is.

Bekijk hier al onze video's
Meer Duitsland
Meer over Duitsland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Meer A. Pavlović
Meer over A. Pavlović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.