Dumfries op scherp tegen Turkije: 'Daar ben ik niet mee bezig"

Reacties

Denzel Dumfries gaat niet met de rem erop spelen tegen Turkije. De rechtsback staat op scherp in de kwartfinale, maar gaat zijn speelstijl niet aanpassen.

Dumfries op scherp tegen Turkije: 'Daar ben ik niet mee bezig"
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 1
Turkije
Turkije

Dumfries ging in de achtste finale tegen Roemenië op de bon en kan zich dus niet nog een gele kaart veroorloven tegen Turkije. De verdediger van Internazionale zou dan een eventuele halve finale moeten missen.

'Op het moment dat het fluitsignaal gaat, ben ik daar niet meer mee bezig', vertelde Dumfries op de persconferentie. 'Het is belangrijk dat we de halve finale halen. Dan ben ik niet bezig met mijn eigen gele kaarten.' 

Het is dan wel belangrijk dat Dumfries en zijn teamgenoten het hoofd koel houden. Het kan met alle Turkse fans wel eens een heksenketel worden in Berlijn. 'We weten wat we kunnen verwachten. Persoonlijk geeft het mij altijd een boost', maakte Dumfries zich weinig zorgen.

'Je kunt elkaar waarschijnlijk wat minder goed horen, maar je moet afspraken goed nakomen. Daar vertrouw ik op', vertelde Dumfries die zaterdagavond ook volledig rekent op de steun van het Oranje-legioen.

'We hebben gezien hoe fantastisch onze fans zijn. Ook buiten het stadion. Die beelden krijg je zeker mee. Het geeft ons een enorme duw in de rug. Ik verwacht morgen niets anders dan dat ze ons gaan steunen. Natuurlijk moeten wij het dan wel op het veld doen", sloot Dumfries af.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer D. Dumfries
Meer over D. Dumfries
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.