Eagles-back Deijl wil slaatje slaan uit toptransfer van zijn trainer

Reacties

Mats Deijl, de rechtsback van Go Ahead Eagles, ziet mogelijkheden om mee te profiteren van de op handen zijnde overstap van zijn trainer René Hake naar Manchester United. Dat vertelde de verdediger aan Voetbal International.

Eagles-back Deijl wil slaatje slaan uit toptransfer van zijn trainer
© Pro Shots

Deijl hoopt dat zijn trainer hem en zijn ploeggenoten een keertje uitnodigt voor een bezoekje aan Old Trafford. 'Ik verwacht wel een uitnodiging, haha. Keertje met de hele selectie een wedstrijd kijken. Dat zou prachtig zijn. En ik verwacht eigenlijk ook wel dat de trainer een keer een etentje voor de hele groep betaalt, haha. Er gaan nog wel een paar tikkies die kant op', lachte Deijl, die ook oprecht blij is voor zijn trainer.

'Dit kenmerkt Go Ahead wel als club. Ze geven niet alleen kansen aan spelers, maar ook aan trainers. Sommige kansen kun je als trainer niet laten liggen, daar is dit natuurlijk een voorbeeld van. Het is alleen maar mooi dat de club de trainer dit gunt. Dit komt niet vaak voorbij. Het is prachtig voor de trainer en ik denk dat wij er wel uitkomen met een nieuwe trainer.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer M. Deijl
Meer over M. Deijl
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.