EK in Duitsland geen eindstation: Modric (38) vervolgt interlandcarrière

Reacties

Luka Modric blijft ook na het EK in Duitsland beschikbaar voor de Kroatische nationale ploeg. De 38-jarige middenvelder is door bondscoach Zlatko Dalic opgenomen in de selectie voor de twee komende Nations League-duels.

EK in Duitsland geen eindstation: Modric (38) vervolgt interlandcarrière
© Pro Shots
Portugal
Portugal
2 - 1
Kroatië
Kroatië
Kroatië
Kroatië
1 - 0
Polen
Polen

Modric beleefde met Kroatië een teleurstellend EK met een uitschakeling in de groepsfase, maar dat was voor de 178-voudig international blijkbaar geen reden om afscheid te nemen als international. Dalic heeft voor de Nations League-duels met Portugal en Polen een plek voor Modric in de selectie van Kroatië.

De middenvelder van Real Madrid verlengde eerder al zijn contract bij de Spaanse topclub en was vorige week invaller bij de strijd om de Europese Super Cup tegen Atalanta. Dankzij die overwinning in Warschau schreef Modric geschiedenis door zijn 27ste prijs in ontvangst te nemen.

In tegenstelling tot Modric besloot Marcelo Brozovic zich niet meer beschikbaar te stellen voor Kroatië. Dat liet hij vorige week aan bondscoach Dalic weten. Ajax-verdediger Josip Sutalo en Feyenoorder Luka Ivanusec zijn wel opgeroepen voor de interlands van volgende maand tegen Portugal en Polen. De derde tegenstander van de Kroaten in de groep is Schotland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.