Modric (38) weet van geen ophouden: Real kondigt verlenging aan

Reacties

Luka Modric gaat nog een seizoen verder bij Real Madrid. De 38-jarige spelmaker heeft een nieuw, eenjarig contract getekend, kondigt De Koninklijke aan.

Modric (38) weet van geen ophouden: Real kondigt verlenging aan

Terwijl Toni Kroos (34) na vorig seizoen afzwaaide, kondigde zijn vier jaar oudere compagnon aan nog even door te gaan. Modric gaf in gesprek met Cadena Cope aan het nog wel een tijdje vol te houden; hij denkt nog niet aan stoppen. 'Zoals ik me nu voel, kan ik fysiek en voetballend gezien door op topniveau. Daar heb ik geen twijfel over.'

Nu heeft Modric de daad bij het woord gevoegd. Met zijn nieuwe contract op zak begint de Kroatische middenvelder aan zijn twaalfde seizoen in Madrid. Tot nu toe won hij 27 prijzen met Real: zes Champions Leagues, vier landstitels, vier Copa del Reys, vijf Spaanse Supercups, vier Europese Supercups en vier wereldtitels voor clubs. Vorig seizoen was Modric geen onbetwiste basisspeler, maar in zijn nieuwe rol kwam hij alsnog tot 2243 speelminuten in 46 optredens.

Modric komt ook nog altijd uit voor zijn land Kroatië. De vraag is of de 178-voudig international na de vroege uitschakeling op het EK in Duitsland nog doorgaat.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Modrić
Meer over L. Modrić
Meer T. Kroos
Meer over T. Kroos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.