Ekitiké steelt de show bij Jong Frankrijk met waanzinnige hakbal

Reacties

Hugo Ekitiké heeft het wel naar zijn zin bij Jong Frankrijk. De spits van Eintracht Frankfurt stal op de training de show met een buitengewoon fraai doelpunt.

Ekitiké steelt de show bij Jong Frankrijk met waanzinnige hakbal
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een fantasiegoal was het. Eentje die gefilmd moet zijn, omdat anders niemand het had geloofd. Gelukkig voor Ekitiké wás het gefilmd. En de Franse voetbalbond deelde de video snel op social media. Een voorzet van rechts belandde ietwat achter de 22-jarige spits. Hij draaide zich om, controleerde de bal en hakte hem Zlatanesque uit de lucht richting doel. De doelman stond perplex en kon er niets meer aan doen.

Ekitiké is dit seizoen uitstekend begonnen bij Frankfurt. In acht wedstrijden was hij goed voor vijf goals en vier assists. De voormalig aanvaller van Paris Saint-Germain en Stade Reims bereidt zich met Jong Frankrijk voor op twee EK-kwalificatiewedstrijden. Vrijdag spelen de Fransen tegen Cyprus, dinsdag staat er een duel met Oostenrijk op het programma.

Cyprus O21
Cyprus O21
Vr 11 okt.
18:30
Frankrijk O21
Frankrijk O21
Frankrijk O21
Frankrijk O21
Di 15 okt.
18:30
Oostenrijk O21
Oostenrijk O21
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer H. Ekitiké
Meer over H. Ekitiké
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.