Enthousiaste Berghuis denkt niet aan vertrek bij Ajax

Reacties

Steven Berghuis is niet van plan om Ajax deze zomer te verlaten. De 32-jarige linkspoot is enthousiast over de nieuwe start onder Francesco Farioli en is gebrand om een beter seizoen te beleven dan het vorige.

Enthousiaste Berghuis denkt niet aan vertrek bij Ajax
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 1
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

Berghuis heeft nog een eenjarig contract in Amsterdam en dus zou het normaal gesproken een kwestie van verlengen of verkopen zijn. 'Ik denk dat we in september wel met elkaar gaan zitten over de toekomst', reageert Berghuis na afloop van het gewonnen oefenduel met Rangers FC (2-1).

'Maar Ajax ziet mij, en zo zie ik het zelf ook, dit seizoen zeker nog spelen voor Ajax. Omdat, hoe zal ik het zeggen: het kán zo mooi zijn! Het was vorig jaar nog steeds mooi, als je opkomt in de Arena met een Ajax-shirt aan, alleen voelde het af en toe gewoon niet zo', geeft hij toe.

'Dat gevoel wil je gewoon weer heel graag terughebben, dat is uiteindelijk waarvoor je voetbalt. Ik hoop dat we dat weer voor elkaar kunnen krijgen', zegt Berghuis, die zich onder Farioli op de aanvallende posities op het middenveld lijkt te gaan richten.

Op VI PRO vertelt Steven Berghuis over zijn fitheid en over zijn ambities voor komend seizoen:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer S. Berghuis
Meer over S. Berghuis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.