Europa League-winnaar (37) terug in selectie Spanje voor finaleronde Nations League

Reacties

Europa League-winnaar Jesús Navas mag zich opmaken voor een toetje van het voetbalseizoen. De 37-jarige rechtsback is door bondscoach Luis de la Fuente opgenomen in de Spaanse selectie voor de finaleronde van de Nations League.

Europa League-winnaar (37) terug in selectie Spanje voor finaleronde Nations League
© Pro Shots
Spanje
Spanje
2 - 1
Italië
Italië

Navas ontbrak in maart nog in de selectie van Spanje, maar keert dus terug voor het eindtoernooi in Nederland. Jordi Alba, die onlangs zijn vertrek bij Barcelona aankondigde, zit eveneens in de selectie van De La Fuente. José Gayá, aanvoerder van Valencia, ontbreekt daarentegen. Ook Real Madrid-routinier Nacho Fernández blijft thuis.

Real Sociedad-middenvelder Martin Zubimendi, die al geruime tijd in de belangstelling van FC Barcelona staat, mag zich opmaken voor zijn tweede interland. De 24-jarige Bask maakte op 8 juni 2021 zijn debuut in de Spaanse nationale ploeg in de wedstrijd tegen Litouwen (4-0).

Spanje start de Nations League-eindronde met de wedstrijd tegen Europees kampioen Italië. De winnaar van die tweestrijd neemt het op tegen Kroatië of Nederland, de andere deelnemers aan de finaleronde van de Nations League. De halve finale tussen Spanje en Italië wordt afgewerkt in de Grolsch Veste in Enschede. De finale van de Nations League staat gepland op zondag 18 juni in De Kuip in Rotterdam.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.