'Fàbregas wil Diks naar Serie A halen, Kopenhagen ontvangt verhoogd bod'

Reacties

Voor Kevin Diks lonkt een nieuw avontuur in de Serie A. Volgens het Deense Tipsbladet heeft Como een vernieuwd bod van vijf miljoen euro uitgebracht op de Nederlandse verdediger.

'Fàbregas wil Diks naar Serie A halen, Kopenhagen ontvangt verhoogd bod'

Mocht het daadwerkelijk tot een overgang van FC Kopenhagen naar de Italiaanse promovendus komen, dan komt de 27-jarige Diks te spelen onder Cesc Fàbregas. Eerder deze transferwindow wist Como al onder anderen Andrea Belotti (AS Roma), Alberto Moreno en Pepe Reina (beiden Villarreal) aan zich te binden. Ook hoopt de club naar verluidt nog op de komst van de transfervrije Raphaël Varane.

Voor Diks zou een transfer naar Como een terugkeer in de Serie A betekenen. In de zomer van 2016 verhuisde hij voor bijna drie miljoen euro van Vitesse naar Fiorentina. Die club verhuurde hem aan Vitesse, Feyenoord, Empoli en Aarhus GF alvorens hij in de zomer van 2021 transfervrij neerstreek bij Kopenhagen.

Bij Como zou Diks in de persoon van Cas Odenthal nog een andere Nederlander tegekomen. De 23-jarige verdediger speelt sinds de zomer van 2022 voor de Italiaanse club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.