FC Twente in CL-voorbereiding niet voorbij Schotse middenmoter

Reacties

FC Twente heeft vrijdagavond gelijkgespeeld in een duel met Motherwell. De oefenwedstrijd tegen de nummer negen van het afgelopen Schotse seizoen eindigde in 2-2.

FC Twente in CL-voorbereiding niet voorbij Schotse middenmoter
© Pro Shots

Bij FC Twente stonden er grote namen op het veld. Bijvoorbeeld Robin Pröpper, Carel Eiting en Ricky van Wolfswinkel. Maar ook zomeraanwinst Sayfallah Ltaief, die overkwam van FC Basel, had een basisplaats. FC Twente, dat het seizoen op 19 juni begon, trapte om 19.00 uur af in Deurningen voor het treffen met Motherwell.

Na een klein halfuur namen de Schotten de leiding. Lennon Miller schoot een vrije trap direct binnen. In de rust bracht Joseph Oosting elf nieuwe spelers in, waaronder de van Go Ahead Eagles overgekomen Bas Kuipers en Lucas Vennegoor of Hesselink, de zoon van Jan Vennegoor of Hesselink. Zij zagen Daan Rots meteen na de hervatting de 1-1 binnenwerken.

De aanwezige fans werden een kwartier voor tijd getrakteerd op een wereldgoal, maar wel van Schotse afkomst. Moses Ebiye schoot vanaf de middenlijn raak. Gelukkig voor FC Twente reageerde Rots razendsnel met zijn tweede van de avond, waardoor het duel in 2-2 eindigde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

FC Twente bereidt zich voor op de voorronde van de Champions League. Begin augustus is LOSC Lille, Rangers FC, Red Bull Salzburg of Slavia Praag de tegenstander in de derde voorronde. Het eerste oefenduel van FC Twente werd vorige week afgelast door een ongeval tijdens een sfeeractie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.