Feyenoord breekt contract van talent (18) nu al open

Reacties

Feyenoord spreekt het vertrouwen uit in Givairo Read. De achttienjarige vleugelverdediger lag nog tot 2026 vast, maar heeft een nieuw contract getekend. Hij ligt nu tot 2028 vast.

Feyenoord breekt contract van talent (18) nu al open
© Pro Shots

Read kwam in de zomer van 2023 over van de jeugdopleiding van FC Volendam en zette het afgelopen seizoen belangrijke stappen in zijn ontwikkeling bij Feyenoord. Hij debuteerde zelfs in de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma van 15 februari 2024. Dit seizoen draaide Read de voorbereiding mee met Feyenoord 1 en speelde hij in het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal.

'Tijdens het afgelopen seizoen is voor mij alles in een stroomversnelling gekomen. Ik ben trots op de kansen die ik tot op heden heb gekregen en kijk er naar uit om hier de komende jaren de volgende stappen te kunnen zetten', aldus Read via de clubkanalen van Feyenoord.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.