Feyenoord en Wellenreuther gaan langer met elkaar door

Reacties

Feyenoord en Timon Wellenreuther hebben elkaar gevonden in een nieuw contract. De Duitse keeper had nog een doorlopende verbintenis in De Kuip en heeft die met twee seizoenen verlengd tot de zomer van 2027.

Feyenoord en Wellenreuther gaan langer met elkaar door

De 28-jarige Wellenreuther werd vorig jaar zomer door Feyenoord definitief overgenomen van Anderlecht, dat hem eerder op huurbasis naar De Kuip liet gaan. De Duitser kwam vorig seizoen 26 keer in actie voor Feyenoord, mede door blessures van Justin Bijlow.

'De afgelopen twee seizoenen waren fantastisch', zegt Wellenreuther op de clubsite van Feyenoord. 'De steun van het publiek, het vertrouwen dat ik voel vanuit de club en de staf: dat waren stuk voor stuk belangrijke redenen voor mij om bij Feyenoord te willen blijven.'

'Ik heb hier al veel mooie momenten meegemaakt, vorig seizoen nog met het spelen van de bekerfinale, en ik kijk er naar uit om de komende jaren nog meer successen te behalen', aldus de voormalig doelman van onder andere Willem II en Schalke 04.

PSV toonde eerder nog interesse in Wellenreuther, aan wie werd gedacht als mogelijke opvolger van Walter Benítez, die in beeld is bij Atlético Madrid. Met de contractverlenging van Wellenreuther heeft Feyenoord mogelijk al ingespeeld op de toekomst van Bijlow, die naar verluidt in beeld is bij Engelse topclubs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.