Feyenoord gaat zich mengen in de strijd om Sepp van den Berg

Reacties

Niet alleen PSV en tal van clubs uit de Bundesliga maken jacht op Sepp van den Berg, ook Feyenoord gaat proberen de verdediger van Liverpool te overtuigen van een transfer. Volgens ingewijden zal algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese snel contact gaan opnemen met Liverpool, de club van oud-trainer Arne Slot.

Feyenoord gaat zich mengen in de strijd om Sepp van den Berg
© Pro Shots

Van den Berg zit bij Liverpool niet op de schopstoel, hij hoeft niet weg. De verdediger maakte ook een prima indruk tijdens de pre-season tour van The Reds door de Verenigde Staten, waar Liverpool achtereenvolgens Real Betis, Arsenal en Manchester United versloeg, maar de verdediger wil naar een club waar hij wekelijks kan gaan spelen.

De belangstelling van Feyenoord is niet nieuw. De bekerwinnaar volgt Van den Berg al heel lang. Ook de nieuwe trainer Brian Priske is gecharmeerd. De Rotterdammers zoeken een extra centrale verdediger nu de belangstelling voor Lutsharel Geertruida geïntensiveerd is, Aston Villa en RB Leipzig zitten op het vinkentouw. Ook kan niet worden uitgesloten dat Atletico Madrid nog maar weer eens een poging voor David Hancko.

Sepp van den Berg geldt zodoende als topprioriteit, ook al weet Feyenoord dat er een prijskaartje hangt om de nek van de verdediger van twintig miljoen euro. Niettemin denkt de club een kans te maken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer S. van den Berg
Meer over S. van den Berg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.