Feyenoord presenteert Smal: 'Mooie nieuwe uitdaging die ik ambieerde'

Reacties

Gijs Smal mag zich officieel speler van Feyenoord noemen. De Rotterdammers hebben de transfervrije overgang, die in maart al beklonken was, bevestigd op de eigen kanalen.

Feyenoord presenteert Smal: 'Mooie nieuwe uitdaging die ik ambieerde'

'Dit is de mooie nieuwe uitdaging die ik ambieerde', zegt de linksback die overkomt van FC Twente in het persbericht. 'Feyenoord heeft de afgelopen jaren mooie stappen gezet waarop de club verder wil bouwen. Nu is het aan mij om te laten zien dat ik daaraan kan bijdragen.'

'De mensen mogen van mij verwachten dat ik naast het verdedigen ook hier de nodige meters langs de zijlijn ga maken. Ik kijk vooral uit naar het spelen in De Kuip, de vele grote wedstrijden in binnen- en buitenland en dan met name natuurlijk op het podium van de Champions League.'

De 26-jarige Smal speelde vier seizoenen voor Twente, dat hem transfervrij overnam van FC Volendam. Afgelopen seizoen kwam hij tot 26 Eredivisie-duels en drie assists voor de Tukkers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.