Frans avontuur lonkt opnieuw voor Danjuma

Reacties

De kans is zeer groot dat Arnaut Danjuma in de slotweken van de transferperiode nog vertrekt bij Villarreal. Lille heeft interesse en heeft concurrentie van onder meer Olympique Lyon. Die laatste club was in januari ook al concreet in de markt voor de 27-jarige aanvaller.

Frans avontuur lonkt opnieuw voor Danjuma
© Pro Shots

Het contract van Danjuma bij Villarreal loopt nog twee jaar door. De Spaanse subtopper verhuurde de flankaanvaller vorig seizoen aan Everton, waar de zesvoudig Oranje-international zich onder manager Sean Dyche niet zo vaak kon laten zien als gehoopt. Lyon probeerde voortijdig een einde te maken aan die huurperiode, maar Everton wilde niet meewerken uit vrees dat de selectie niet breed meer zou zijn.

In de voorbereidingsperiode kreeg Danjuma bij Villarreal veel speeltijd. In drie van de vier oefenwedstrijden maakte hij de negentig minuten vol. Het is voor de voormalige aanvaller van NEC, Club Brugge, AFC Bournemouth en Tottenham Hotspur nu afwachten of Villarreal hem wil laten gaan. Naast Lille en Lyon heeft ook een club uit de Premier League serieuze interesse.

Spelersprofiel

Danjuma


Geboortedatum:
31 januari 1997
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Lagos
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Girona
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.