Franse amateurs vieren feest na koppeling aan PSG

Reacties

De loting voor de Coupe de France leverde maandagavond de nodige mooie affiches op. We hebben al stilgestaan bij de droomtrip voor Golden Lion naar Lille, maar ook de amateurs van US Revel hebben het goed getroffen: zij kregen Paris Saint-Germain uit de koker.

Franse amateurs vieren feest na koppeling aan PSG
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gebroederlijk zit en staat de selectie van Revel in de kantine om de loting te bekijken. Eerst komt hun eigen papiertje tevoorschijn, hetgeen voorzichtig gejuich oplevert. En grote spanning: wie zou er op bezoek komen op hun akker – een veld is misschien wat te veel eer? 'Paris, Paris', roepen er een paar, misschien voor de grap. Een paar tellen later krijgen ze gelijk.

Het is inderdaad de landskampioen, de grootmacht die opduikt, en dat wordt gevierd alsof US Revel in de laatste minuut een doelpunt heeft gemaakt dat goed is voor handhaving. In de eerste week van het nieuwe jaar speelt de ploeg thuis tegen onder meer Kylian Mbappé, die op bezoek mag in dit bescheiden onderkomen. The magic of the cup, zeggen ze dan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.