Gefrustreerde Spaanse media zien fysiek wonder bij Feyenoord

Reacties

Net als in Nederland is er door Spaanse media met veel verbazing gekeken naar Quinten Timber. De aanvoerder van Feyenoord maakte bijzonder veel indruk in de Champions League-wedstrijd tegen Girona. Een blik op de Spaanse sportkranten.

Gefrustreerde Spaanse media zien fysiek wonder bij Feyenoord
© Pro Shots
Girona
Girona
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Mundo Deportivo schreef dat de Catalanen 'superieur' waren aan Feyenoord. 'Frustrerend en pijnlijk, het thuisdebuut van Girona in de Champions League. De mannen van Priske maakten van elk balverlies gebruik om te counteren en de kwaliteiten van het team te demonstreren. De aanvallers zorgden voor paniek, vooral door de snelheid van de vleugelspelers. De potentie van Feyenoord kwam echt naar boven.'

Marca sloot het verslag cynisch af: 'Feyenoord wint met 2-3 via slechts twee schoten op doel… Waarvan één een gemiste strafschop.' De Madrileense krant zag een krankzinnige wedstrijd en somde dertien opmerkelijke momenten op om vervolgens af te sluiten met: 'Dat zegt eigenlijk alles.'

Bij AS ging de aandacht uit naar Timber. 'Hij nam de leiding over het middenveld en niet alleen het middenveld van Feyenoord. De aanvoerder bleek een fysiek wonder, in staat om zijn team naar grote hoogtes te stuwen.' Van VI kreeg de middenvelder een 7 als rapportcijfer.

Alles over Feyenoord in de Champions League

Feyenoord pakt de eerste Champions League-punten na achtbaanwedstrijd bij Girona. Op VI PRO belichtten we het duel in Catalonië vanuit alle kanten.

Sam Planting analyseerde Girona - Feyenoord.
Feyenoord op Rapport.
Girona - Feyenoord in cijfers, met de blik op Quinten Timber en Ayase Ueda.
Spaanse media over de wedstrijd in Catalonië.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.