Gerrard verwelkomt Schots international in Saoedi-Arabië

Reacties

Al-Ettifaq heeft zijn eerste transfer sinds de komst van Steven Gerrard als hoofdtrainer afgerond. Jack Hendry is overgenomen van Club Brugge. Ondertussen is het wachten tot het moment dat ook het aantrekken van Liverpool-captain Jordan Henderson officieel wordt gemaakt.

Gerrard verwelkomt Schots international in Saoedi-Arabië
© Pro Shots

Henderson traint al mee bij Al-Ettifaq en heeft op Instagram reeds afscheid genomen van de Liverpool-supporters. Zijn transfer staat dus wel vast, maar is nog niet officieel afgerond. Hendry gaat daarom de boeken in als de eerste aankoop in het Gerrard-tijdperk.

De 28-jarige Hendry is een centrumverdediger met 22 interlands voor Schotland achter zijn naam. Bij de meest recente wedstrijden van de nationale ploeg, in juni tijdens de EK-kwalificatie, had hij een basisplaats. Dat had Hendry overigens niet bij Club Brugge. Vorig seizoen werd hij al een halfjaar verhuurd aan Cremonese.

Kort na de komst van Hendry maakte Al-Ettifaq ook melding van de komst van Mousa Dembélé. De Franse aanvaller is overgenomen van Olympique Lyon. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.