Grote lol om curieus moment vlak voor derde Oranje-doelpunt

Reacties

De 3-0 van Donyell Malen in het duel tussen Nederland en Roemenië was vooral een doelpunt voor de statistieken, maar een moment vlak voor het doelpunt was dinsdagavond nog wel voer voor hilariteit.

Grote lol om curieus moment vlak voor derde Oranje-doelpunt
Roemenië
Roemenië
0 - 3
Nederland
Nederland

Wat er gebeurde: er waren ineens twee schoenen het veld op gegooid vanaf de tribunes, de Roemeense doelman Florin Nita schopte één van de sneakers gauw weg alvorens Malen hem drie seconden later verschalkte met een droge schuiver. Bij Studio Fußball konden ze er wel om lachen. 'Ze zagen er ook niet zo goed uit', sprak analyticus Marco van Basten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bart Vriends, de uittredend Spartaan die vlak voor zijn verhuizing naar Australië nog een televisie-optreden gaf, wist nochtans te vertellen dat het geen goedkope stappers waren. 'Als ik goed kijk zijn dit schoenen van het merk Off-White, die zijn zo zeshonderd, zevenhonderd euro waard', zei de centrumverdediger lachend. 'Ik weet niet wie ze het veld op gegooid heeft, maar die is knettergek.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Meer D. Malen
Meer over D. Malen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.