'Gündogan op weg naar de uitgang bij Barcelona, City toont interesse'

Reacties

Voor Ilkay Gündogan lonkt een terugkeer naar Manchester City. De Engelse grootmacht geldt volgens buitenlandse media als een van de clubs die de 33-jarige middenvelder in wil lijven.

'Gündogan op weg naar de uitgang bij Barcelona, City toont interesse'
© Pro Shots

Ondanks dat trainer Hansi Flick anders beweerde, werd afgelopen weekend al volop gespeculeerd dat Gündogan na één seizoen zijn biezen zou pakken bij Barcelona. 'Ik heb met hem gesproken om te kijken hoe hij zich voelt', zei Flick na de 1-2 zege van Barça bij Valencia op een persconferentie. 'Ik ken hem goed en waardeer hem voor wie hij is en heb een sterk het gevoel dat hij blijft.'

Volgens The Athletic is Manchester City op de hoogte van de situatie van Gündogan, die zwaar op de financiën zou wegen in Catalonië. Na de komst van Dani Olmo zit Barça weer wat krapper bij kas. City zou een terugkeer van de routinier wel zien zitten. Gündogan was eerder van 2016 tot 2023 een bepalende speler in de ploeg van Pep Guardiola.

Naast een terugkeer naar de Premier League zou Gündogan kunnen kiezen voor een avontuur in Turkije, Saoedi-Arabië of Qatar. Gündogan speelde eerder in zijn carrière voor 1. FC Nürnberg en Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.