Hadj-Moussa: 'Bij de aanvallende speelstijl van Feyenoord voel ik me prettig'

Reacties

Anis Hadj-Moussa heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een contract met Feyenoord tot medio 2029. Begin april werd al bekend dat de 22-jarige aanvaller wordt overgenomen van Patro Eisden, dat hem verhuurde aan Vitesse.

Hadj-Moussa: 'Bij de aanvallende speelstijl van Feyenoord voel ik me prettig'
© Pro Shots

'Ik ben ontzettend blij om aan het nieuwe seizoen te beginnen bij een grote club als Feyenoord, die de laatste jaren ook steevast in Europa actief is', reageert Hadj-Moussa op de clubwebsite. 'Het niveau hier is natuurlijk erg goed, en bij de aanvallende speelstijl voel ik me prettig. Alles is hier voor handen om als voetballer te slagen, dus daar ga ik mijn best voor doen.'

Feyenoord heeft Hadj-Moussa niet direct voor de basis gehaald, maar ziet in hem wel potentie en heeft een ontwikkeltraject voorgeschoteld, zodat hij zich op de lange termijn kan ontwikkelen. Hadj-Moussa kon ook naar andere clubs, maar had het beste gevoel bij Feyenoord. De 22-jarige Algerijn komt bij Feyenoord één landgenoot tegen. Afgelopen zomer maakte Ramiz Zerrouki al de overstap van FC Twente naar Rotterdam-Zuid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer A. Hadj-Moussa
Meer over A. Hadj-Moussa
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.