Hake bespreekt gevoel bij droomtransfer naar Manchester United

Reacties

De transfer van René Hake naar Manchester United is zelden vertoond: van de middenmoot in de Eredivisie naar één van de grootste clubs ter wereld. De bij Go Ahead Eagles afzwaaiende succescoach besprak zijn gevoelens bij de overstap tegenover Voetbal International.

Hake bespreekt gevoel bij droomtransfer naar Manchester United
© Pro Shots

'Het gevoel dat ik heb, is moeilijk te omschrijven, maar dit is natuurlijk een geweldige kans voor mij. Werken in de grootste competitie van de wereld, bij een van de grootste clubs van de wereld. Het is ook een prachtige beloning voor mezelf. Dat ik vanuit Go Ahead Eagles naar de top van de wereld kan, is uniek', sprak Hake na de oefenzege op Telstar in Zutphen.

De Drent is zich ervan bewust dat zijn functie als assistent van manager Erik ten Hag de nodige verantwoordelijkheden met zich meebrengt. 'Natuurlijk ben ik Erik dankbaar voor deze kans, maar het gaat er niet om dat we elkaar goed kennen. We moeten gewoon goed werk afleveren. Erik heeft een rol voor mij in gedachten, dat hebben we doorgesproken. Zoals in iedere staf worden alle taken verdeeld onder de assistenten.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.