Hamann reageert op kritiek Bayern op zijn uitspraken

Reacties

Het brandje tussen Bayern München en Dietmar Hamann lijkt geblust. De gewezen middenvelder trekt dinsdag het boetekleed aan. De Duitse ex-speler van de club had kritiek geuit op Bayern-trainer Thomas Tuchel, Tuchels werkgever reageerde vervolgens als door een adder gebeten richting Hamann.

Hamann reageert op kritiek Bayern op zijn uitspraken
© Pro Shots

Wat was er gebeurd? Tuchel had op een bijeenkomst met Bayern-supporters verteld dat hij zichzelf ooit nog wel in het buitenland zag werken, en dat Spanje hem een fijne bestemming leek. Hamann koppelde dat aan het nieuws dat Xavi na dit seizoen stopt als trainer van Barcelona, en verweet de trainer van Bayern dat hij zijn aandacht op andere clubs richtte.

Daar was Bayern dan weer niet van gediend en de landskampioen deed een statement de deur uit dat het dit soort uitspraken in het vervolg niet meer zou accepteren. Hamann heeft nu zijn excuses gemaakt. 'In een emotionele discussie heb ik Tuchels woorden niet juist weergegeven dan wel verkeerd geïnterpreteerd. Daarvoor wil ik mijn excuses aanbieden aan Thomas Tuchel en aan Bayern München', aldus Hamann bij Sky Sport Deutschland.

Tuchel heeft in de Allianz Arena nog een contract tot de zomer van 2025, en de laatste berichten uit Duitsland zijn dat hij van plan is om dat gewoon uit te dienen. Hamann (50) speelde tussen 1993 en 1998 voordat hij verder carrière maakte in Engeland, met name bij Liverpool. Na een zeer korte trainerscarrière is hij nu analist in Duitsland en Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.