Heldhaftig optreden: keeper stopt penalty met gebroken hand

Reacties

Een opmerkelijk bericht uit België. Doelman Mohamed Koné stond daar de hele tweede helft met een gebroken hand onder de lat én stopte een penalty.

Heldhaftig optreden: keeper stopt penalty met gebroken hand
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Sporting Charleroi
Sporting Charleroi
Za 26 okt.
16:00
OH Leuven
OH Leuven

Pijnlijk genoeg resulteerde het heroïsche optreden van de sluitpost van Charleroi niet tot punten voor zijn club. In de eerste helft had de Ivoriaanse doelman wel twee keer de bal uit zijn net moeten halen. Dennis Eckert (die later een penalty gekeerd zag worden door de gemankeerde Koné) en Bosko Sutalo (geen familie van) waren trefzeker voor Standard Luik. Diep in blessuretijd deed Isaac Mbenza nog wat terug namens Charleroi.

Charleroi maakte het nieuws over de blessure van de 22-jarige Koné dinsdag zelf bekend via de officiële kanalen. De goalie zal voorlopig aan de kant staan om te herstellen van zijn kwetsuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Charleroi
Meer over Charleroi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.