Het doet Ramos pijn dat Tottenham Hotspur niet wint

Tijdens het met 2-0 verloren duel met Portsmouth zongen de Tottenham-fans 'You don't know what you're doing: Je weet niet wat je aan het doen bent.' Juande Ramos had het gehoord, maar het deed de Spaanse manager geen pijn. 'Wat wel pijn doet is het niet winnen van wedstrijden.'

Het doet Ramos pijn dat Tottenham Hotspur niet wint

The Spurs beleven dit seizoen hun slechtste seizoenstart sinds 53 jaar, de eerste zes wedstrijden leverden slechts twee punten op en de club staat op de twintigste plaats. Ondanks de slechte seizoenstart is Ramos van mening dat zijn positie nog niet onder druk staat.

In seizoen 1955/56 begon Tottenham Hotspur nog slechter. Na zes wedstrijden had de club slechts één punt bij elkaar gesprokkeld. In de zevende wedstrijd volgde destijds een 3-1 overwinning op rivaal Arsenal. The Spurs eindigden dat seizoen als achttiende, slechts twee punten boven de degradatiestreep.

Vorig seizoen werd Martin Jol na tien wedstrijden ontslagen, Tottenham Hotspur had toen slechts eenmaal gewonnen en in totaal zeven punten vergaard. Na zes speeldagen stond de Londense club er echter beter voor dan nu, de eerste overwinning was al binnen en The Spurs stonden op de zeventiende plaats.

Ramos weet desondanks zeker dat hij het vertrouwen van de voorzitter nog heeft. 'Absoluut, we praten regelmatig en iedereen is zich bewust van onze positie. Uiteindelijk zullen voorzitter Daniel Levy en het bestuur over mijn toekomst beslissen, maar ik maak mij nog geen zorgen over mijn toekomst hier.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen