Hier volg je de kwartfinales van Feyenoord en PSV in de Conference League

Reacties

Met Feyenoord en PSV heeft Nederland nog twee ijzers in het vuur in de Conference League. Beide ploegen komen donderdagavond in actie in de kwartfinale. Lees hier waar de wedstrijden worden uitgezonden.

Hier volg je de kwartfinales van Feyenoord en PSV in de Conference League

Feyenoord komt al om 18.45 uur in actie. De Rotterdammers openen de avond met een thuiswedstrijd tegen Slavia Praag, dat eerder dit seizoen in de groepsfase ook al op bezoek kwam in De Kuip. PSV speelt om 21.00 uur. De ploeg van trainer Roger Schmidt neemt het in het King Power Stadium op tegen Leicester City.

Zowel Feyenoord - Slavia Praag als Leicester City - PSV wordt uitgezonden op Veronica, waar de uitzending begint om 18.00 uur en de presentatie in handen is van Hélène Hendriks. Kees Jansma en Wim Kieft schuiven aan om de wedstrijden te analyseren. Het commentaar bij de wedstrijd van Feyenoord wordt gegeven door Leo Driessen, bij het duel van PSV is de stem van Wytse van der Goot te horen.

Beide Nederlandse clubs zijn ook te zien op ESPN2. Martijn van Zijtveld is de commentator bij Feyenoord - Slavia Praag, terwijl Leicester City - PSV becommentarieerd wordt door Mark van Rijswijk.

Ook de overige kwartfinales zijn te volgen op ESPN. Bereikt Feyenoord de laatste vier, dan wacht een tweeluik met Olympique Marseille of PAOK Saloniki. Lukt het PSV om door de stoten naar de halve finale van de Conference League, dan is FK Bodø/Glimt of AS Roma de tegenstander.

Volledig programma Conference League


Europa League

Elders op de Europese velden zijn er nog meer Nederlanders te bewonderen. Daarvoor kun je terecht bij op ESPN 1, waar om 17.45 uur Studio Europa begint en het Europa League-duel tussen RB Leipzig en Atalanta Bergamo, waar Hans Hateboer, Marten de Roon en Teun Koopmeiners onder contract staan, vanaf 18.45 uur de eerste wedstrijd is die uitgezonden wordt.

Om 21.00 uur ontvangt Eintracht Frankfurt topfavoriet Barcelona. De Spaanse topclub kan niet beschikken over Memphis Depay (blessure) en Luuk de Jong (positieve coronatest). Frenkie de Jong is wel met de bezoekers meegereisd naar Frankfurt, waar voormalig PSV'er Sam Lammers op huurbasis speelt.

In het tweede Europese toernooi komen ook nog twee Nederlandse trainers in actie. Om 21.00 uur kijk je op ESPN 3 naar de ontmoeting tussen SC Braga en het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. Tegelijkertijd is op ESPN 4 te zien hoe Peter Bosz met Olympique Lyonnais op bezoek gaat bij West Ham United.

Volledig programma Europa League


Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer UEFA Conference League
Meer over UEFA Conference League
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.